Vriend worden

van de Inspirerende Ontmoetingen Brabant en Belgische Kempen

De Inspirerende Ontmoetingen (IO) is een initiatief dat ruim 10 jaar geleden opgestart is door Leuni Edwardes. Inmiddels is de IO uitgegroeid tot een begrip en weten trouwe volgers ieder jaar de weg te vinden naar mooie karakteristieke inspirerende locaties.

Onze trouwe volgers zijn gewend ieder jaar een gedrukte uitnodiging in de vorm van een boekje te ontvangen, echter om meerdere redenen is besloten dit voortaan digitaal te gaan doen. Samengevat kan gesteld worden dat de besparing in kosten actief gebruikt wordt om meer inspirerende bedrijven te motiveren deel te nemen aan dit mooie jaarlijks terugkerende Event.

De website is geheel vernieuwd en geldt als belangrijke basis om interactief en gedurende het jaar met u te communiceren.

Naast de verspreiding van maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar willen we u middels de website, maar ook facebook, op de hoogte brengen van belangrijke gebeurtenissen.

Dit kunnen zijn;
• nieuwe deelnemers op inspirerende locaties;
• andere events bij de deelnemers;
• leuke (culturele) events in de regio van de Inspirerende Ontmoetingen

Om volledig, maar niet overdadig op de hoogte gehouden te worden kunt u Vriend van de Inspirerende Ontmoetingen Brabant en Belgische Kempen worden door u aan te melden met uw naam en emailadres.  

Het mailadres dat u achterlaat wordt alleen door de Insprirerende Ontmoetingen Brabant en Belgische Kempen gebruikt. 

 

Tags: vriend worden, nieuwsbrief

Inspirerende Ontmoetingen logo