Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Stan Voogd

Stan Voogd

Aanwezig als subexposant bij: Gallery Van Dun l Contemporary Art te Oisterwijk
06 22 41 78 11
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website http://www.eclissi.nl

Eclissi Gioielli

Aanwezig als subexposant bij: Gallery Van Dun l Contemporary Art te Oisterwijk


in Italië handgemaakte juwelen, rechtstreeks van de bron

ECLISSI gioielli is een Nederlands juwelen- en diamantbedrijf. De mooiste en beste basismaterialen worden door traditionele Italiaanse ambachtslieden, in het hart van de high end juwelenproductie in Valenza (Piemonte, Italië), verwerkt tot prachtige juwelen.

Met passie, creativiteit en ambachtelijk Italiaans vakmanschap. Alle juwelen zijn met finesse handgemaakt en verfijnd tot in de kleinste details. ECLISSI ontwerpt eigen collecties en creëert juwelen op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën. Daarnaast levert ECLISSI losse gecertificeerde diamanten, als waardevast investering in een gespreide beleggingsportefeuille, of om te verwerken in een prachtig sieraad. 

Graag vertel ik u persoonlijk meer over de collecties en over de herkomst in Italië, de gebruikte materialen goud en diamanten, de ambachtsmensen achter de sieraden en nog veel meer.      

 Lieti di conoscervi!

 

Wij verwelkomen u graag tijdens de Inspirerende Ontmoetingen weekenden bij Gallery Van Dun l Contemporary - De Lind 39 -41 te Oisterwijk!

Kijk voor de volledige collectie juwelen en diamanten op www.eclissi.nl

Eclissi
Eclissij1
EclissiRing123
Eclissi
EclissiHalsketting 082126
EclissiOorbellen
EclissiRing Wit 3 109
EclissiRing

 

Inspirerende Ontmoetingen logo