Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Sjoerd van Aalst

Sjoerd van Aalst

Aanwezig bij: Fors design - Grintweg 13 - 4823 ZC Breda
076 - 52 18 848
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website http://www.exclusieve-tapijten.nl

PJ van Aalst exclusieve tapijten

Aanwezig als subexposant bij: Fors design in Breda

PJ van Aalst is al ruim 155 jaar hét vertrouwde adres voor exclusieve tapijtenSjoerd van Aalst is al weer de vijfde generatie in het familiebedrijf PJ van Aalst exclusieve tapijten. 

Het bedrijf is gevestigd in het 16e­ eeuwse monumentale ‘Hofhuys’ aan de Catharinastraat. Een schitterend pand inclusief sfeervol binnenplaatsje dat opvalt door zijn prachtige architectuur. Daarnaast mag het bedrijf zich ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier' noemen. Onze bijzondere winkel mag u een andere keer komen bewonderen, tijdens de Inspirerende Ontmoetingen 2015 ontvangen wij u graag als subexposant bij Fors design badkamers te Breda onder het genot van heerlijke versnaperingen en lekkere wijn.

PJ van Aalst exclusieve tapijten levert prachtige en unieke tapijten voor iedere woonsituatie, van klassiek naar design, handgeknoopt en handgeweven en zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Het is uiteraard een grote uitdaging om exclusieve tapijten toe te passen in hedendaagse interieurs. Een tapijt maakt ieder interieur uniek, je kunt het beschouwen als de verbindende factor. Of u nou kiest voor een origineel design uit één van de oorspronglanden of u kiest uit de grote verscheidenheid aan moderne tapijten, het is een verrijking voor elk interieur. 

Sjoerd van Aalst: “Je thuis moet voelen als een warme deken, een plek waar je lief en leed deelt, die behaaglijk is en geborgenheid biedt. Om deze gevoelens te vertalen naar de inrichting van uw woning is onze passie. De manier waarop wij die vertaling maken is door een kundig en persoonlijk advies te geven. Wij kunnen onze expertise koppelen aan uw woonsituatie als u ons bezoekt in onze winkel of tijdens een bezoek aan huis.

Aalst1
Aalst2
Aalst5
Aalst6
Aalst7
Aalst8
Aalst3

Inspirerende Ontmoetingen logo