Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Odette en Paul van Dongen

Odette en Paul van Dongen

Grintweg 13 - 4823 ZC Breda
076 - 54 94 160
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website http://www.fors-design.nl

Fors design stijlvolle badkamers

Graag ontvangen wij u op onze inspirerende woon- en werklocatie - een oude boerderij die aan de buitenkant de sporen van een lang vervlogen werkverleden heeft behouden maar van binnen geheel is verbouwd tot een kunstzinnige, contrastrijke plek.

Style, Look en Feelgood zijn bij Fors design de kernwoorden voor het ontwerpen van een stijlvolle badkamer. Onze kracht zit zowel in het bedenken als realiseren van perfect wenselijk gedetailleerd maatwerk. 

Graag ontvangen wij u op onze inspirerende woon- en werklocatie - een oude boerderij die aan de buitenkant de sporen van een lang vervlogen werkverleden heeft behouden maar van binnen geheel is verbouwd tot een kunstzinnige, contrastrijke inspirerende plek. 

De showroom bevindt zich op het erf in de boerenschuur met de zichtbare elementen van het boerenleven. Gerenommeerde merken zoals Rexa design - Marike - Aquamass - Jee-O - Teuco - Ceadesign kranen - Vola & Kubico komen in de ruime opgezette showroom meer dan tot hun recht. 

Samen met onze subexposanten Sjoerd van Aalst tapijten en Nicolle Smeets van Galerie Amaterasu ontvangen wij u graag met lekkere heerlijkheden en nemen u graag meer door de verschillende werelden...

Showroom Buiten Zomer
Excellent1
Barel5
Veldhoven5
Baarn5
Aquamass Strip
NOW Fuse 08
Ceadesign ZIQQ
Mutina Ceramica

Subexposant(en):

Galerie Amaterasu

Galerie Amaterasu

Aanwezig als subexposant bij: Fors design badkamers in Breda Lees meer

PJ van Aalst exclusieve tapijten

PJ van Aalst exclusieve tapijten

Aanwezig als subexposant bij: Fors design in Breda Lees meer

Inspirerende Ontmoetingen logo