Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Mieke Kösters

Mieke Kösters

Kleingaalseweg 2 - 5374 CV Schaijk
0486 - 46 15 29
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website http://www.dearmenhof.nl

De Armenhof Antiek

In het buitengebied van Schaijk kunt u een bezoek brengen aan "de Armenhof” de historische naam van de boerderij uit 1530. De Armenhof staat voor interieur in brede zin, Engels, Nederlands en Frans antiek wat wordt gecombineerd met moderne kunst.

Er heerst een rust van sfeer en gastvrijheid. De uitstraling van de Armenhof kan worden omschreven als chique met hoog kwaliteitsniveau voor interieur. Het mooie antiek wordt gecombineerd met moderne kunst en gedecoreerd met antiek, zilver, kristal en andere kleinoden. 

Ook vindt u hier kwaliteitsmeubelen bekleed met gerenommeerde stoffen, gordijnstoffen en verlichting. Het veelzijdige programma maakt het mogelijk uitgebreid woonadvies aan u te geven. 

Tijdens het Inspirerende Ontmoetingen weekend is er Marthy van Casteren, kunstenares uit Oss, zij gaat haar 80ste verjaardag vieren op de Armenhof! en neemt haar mooie werk mee....

Ook kunstenaar Cor Melchers uit Huissen is aanwezig met vele mooie naïeve werken. 

Graag verwelkomen zij u tijdens de Inspirerende Ontmoetingen dagen...

ArmArmenhof 01
ArmArmenhof 03
ArmArmenhof 04
ArmArmenhof 02
Cor Melchers
Marthy van Casteren

Inspirerende Ontmoetingen logo