Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Nicolle Smeets

Nicolle Smeets

Aanwezig als subexposant bij: Fors design badkamers te Breda
0165 - 37 99 76
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website http://www.galerie-amaterasu.nl

Galerie Amaterasu

Aanwezig als subexposant bij: Fors design badkamers in Breda

Galeriehoudster Nicolle Smeets van Galerie en beeldentuin Amaterasu maakt een uitstapje en neemt haar mooiste werken mee naar de karakteristieke woon- en werklocatie van Fors design aan de Grintweg te Breda.

Passie is haar drijfveer “Kunst staat niet op zichzelf, het is de schoonheid en de emotie die opgeroepen wordt waardoor je ervan gaat houden en blijft houden” 

Graag ontvangt Nicolle u in ontspannen sfeer bij Fors design en presenteert u sculpturen van keramiek, brons en steen, evenals de schilderijen die gekenmerkt worden door fraai kleurgebruik.

In het weekend van 28 - 29 maart neemt Nicolle de sieraden Kunstenaar Hendrik Komen mee naar Fors design badkamers..

Op haar eigen prachtige locatie in het prachtige buitengebied van Wouwse Plantage is het nog teveel winter in de tuin en is het voor u zeker de moeite waard om in de volle lente haar Amaterasu Galerie en Beeldentuin een bezoek te brengen.

Amaterasu 08
Amaterasu 11
Ama19 10 2014 044
Ama3 9 2014 290
Amahaasje Over  Recht
Amaterasu10
Amaterasu1
Amaterasu6
Amaterasu7
Amaterasu9
AmaDSC00089

Subexposant(en):

Fors design stijlvolle badkamers

Fors design stijlvolle badkamers

Graag ontvangen wij u op onze inspirerende woon- en werklocatie - een oude boerderij die aan de buitenkant de sporen van een lang vervlogen werkverleden heeft behouden maar van binnen geheel is verbouwd tot een kunstzinnige, contrastrijke plek. Lees meer

Inspirerende Ontmoetingen logo